panelarrow

saawe.net

Familjens stora intressen och hobbys

Partyfixar-tips!

 

Ett party kräver en del förberedelse och planering. Det är då festen blir som mest uppskattad. Det är inte alltid som spontanitet är det bästa. Här kommer lite bra tips inför din fest.

Vad för fest?

Bestäm först vad för slags fest det ska vara. En förfest, en middagsbjudning, ett födelsedagskalas eller en hemmafest? Olika fester kräver olika förberedelser. Vad behövs till just den festen du ska ha. Låna eller köp hem det som behövs. Ett tips är att göra egna dekorationer eller köpa på second hand.

Gäster

Om du har ett stort umgänge så kan det vara bra att bjuda in de som gillar den typ av fest som du ska ha. Bjud in de som gillar att dinera till middagsbjudningen och de som gillar att festa till hemmafesten. Gör en bra bordsplacering så det kan uppstå sköna samtal. Bjud inte in folk som du vet skapar konflikter eller tenderar att bli överförfriskade.

 

Tema eller inte

Om festen ska ha ett tema så ordna accessoarer utifrån det temat. Även här kan du låna in saker eller använda dig av saker hemma. Vid behov kolla in second hand. En tema-fest kan vara kul men det roligaste är om gästerna också är med på temat. Sätt igång att planera för världens trevligaste party! Kom ihåg att hålla det corona-säkert!

 

Comments are closed.