panelarrow

saawe.net

Familjens stora intressen och hobbys

Med inredning som hobby

Gillar du att möblera upp både hos dig själv och andra så kan man säga att du har inredning som din hobby. Tänker du på detta i princip natt och dag så är det utan tvekan ett stort intresse för dig och helt klart en hobby. Du kanske befinner dig i gränslandet mellan hobby och en blivande affärsverksamhet.

Många kan känna sig ganska nöjd efter att ha köpt en soffa och fått den på plats, medans du kanske går all in och tänker färger, gardiner, placering av soffa i en och samma tanke. Du kanske till och med har gått så långt att du skaffar dig en extra inkomst genom att köpa renoveringsobjekt för att renovera, inreda och sälja efter slutförd renovering. Efter försäljningen så åker inredningen ner i ditt förråd i väntan på nästa projekt.

Du kanske har ett litet lager av inredningsdetaljer som ligger i ett förråd för att användas antingen hemma hos dig själv eller hos någon annan. Skaffa dig ett gäng canvastavlor med olika motiv som du kan variera mellan antingen hemma eller i dina renoveringsprojekt. Ett hett tips kan vara att antingen fotografera själv eller anlita någon duktig fotograf för att ta fram en serie av bilder som du gärna kan använda i dina projekt.

Vi önskar dig all lycka med ditt intresse för inredning och design och hoppas du kanske någon dag kan göra din hobby till ditt yrke.