panelarrow

saawe.net

Familjens stora intressen och hobbys

Fotografering som hobby

Fotografering är något som blivit alltmer populärt de senaste åren. Från att ha varit begränsat till professionella fotografer har det nu blivit en omtyckt sysselsättning även bland amatörer. Idag är fotografering en vanlig och uppskattad hobby.

Ta fina bilder med mobilen

Många tror att det krävs en digitalkamera och en massa utrustning för att ta fina bilder, men så är inte fallet. Med dagens mobiltelefoner går det att ta storslagna och professionella bilder. Allt handlar om komposition, innehåll och färg. Att dessutom experimentera med ljus och vinklar kan ge dina bilder helt nya möjligheter.

Visa upp dina bilder

Nu när sociala medier har blivit en del av vår vardag är det lättare än någonsin att visa upp dina verk. Instagram är en populär plattform för fotografer och det är en utmärkt plats för att dela med dig av dina bilder. Dessutom är det en perfekt källa för inspiration och för att nätverka med likasinnade.

Tillbehör

Det finns en mängd tillbehör till mobilen för att kunna ta ännu bättre bilder. Precis som till digitalkameror finns det nu objektiv utformade just till mobiler med allt från teleobjektiv för porträtt eller vackra landskapsfoton till makroobjektiv för bilder på små objekt. Kolla online och upptäck vad du kan utrusta din mobil med för att ta snygga och proffsiga bilder.

Comments are closed.